2004/11/25

Weekend Knitting

Myöhään eilen illalla sain valmiiksi sisareni joululahjakaulahuivin. Ohje on Melanie Falickin kirjasta Weekend Knitting – kirja, josta pidän erityisen paljon! Kirja on kauniisti valokuvattu ja taitettu, ja neulemallitkin ovat mukavia (hehhee, tämähän on varsinainen bonus neulekirjassa). Olen jo aiemmin tehnyt kirjasta kukan muotoisen pesulapun samettilangasta. Siitä tuli ihan kiva, en tosin oikein tiedä, mitä sillä tekisin. :-)

Yritin kuvata huivia äsken, mutta salamalla otetuista kuvista tuli liian ankeita. Toivotaan huomiseksi aurinkoista päivää, niin saan parempia kuvia, sekä huivista että pesulapusta.

Vähän aurinkoa kuitenkin tähänkin päivään! Onnin neuletakki valmistui loppukesästä. Onneksi, sillä se tuskin enää ensi keväänä sopii. Tässä takki viimeistelyvaiheessa:


onnin takki

Ja tässä ulkoillaan uudessa takissa. Huomatkaa erityisesti yhteensointuva Volvo-lippis! :-) Takin ohje on yhdistelmä kolmesta eri ohjeesta Louisa Hardingin kirjasta Miss Bea's Playtime. Lankoina Rowanin Handknit Cotton sekä Novitan Mini.


elokuu 2004, harjulla