2005/01/10

Lankaa! Uutta lankaa!

fritidsgarn

Kävin tänään Menitassa. Alku sujui suunnitelmien mukaan. Noukin ostoskoriini yhden kerän vaaleansinistä 7 veljestä Onnin tilkkupeittoon, kuusi vyyhtiä tummansinistä Sandnesin Fritidsgarnia (kuva yllä) Onnin duffeliin ja kahdet bambupuikot. Hiplasin Garnstudion Alaskaa, mutta päätin, ettei se sittenkään sovi Syncopated Ribsiin. Olin hyvin tyytyväinen itseeni.

Mutta kuinkas sitten kävikään?

gedifra

Nämä kolme kerää hyppäsivät koriini, enkä voinut sille kerrassaan mitään. Lanka on nimeltään Gedifra Fashion Trend Stripe, ja se luultavasti päätyy jonkinlaiseksi huiviksi. Ellen sitten keksi, mitä muuta voisi tehdä kolmesta kerästä, huivivalikoimani on jo nimittäin aika hyvä. :-D

Omituista tässä on, että kaikki ostamani langat ovat sinisiä, osittain ainakin. Minä en erityisemmin pidä sinisestä, pidän mustasta, ruskeasta ja vihreästä. Vaatekaapissani ei ole tällä hetkellä yhtään sinistä vaatetta, ellei farkkuja lasketa. Kauluspusero on muistini mukaan ensimmäinen sininen pusero, jota neulon itselleni, siihenkin olen langat saanut sisareltani. Ja tällä hetkellä kaikissa neuletöissäni on sinistä. Hyvin outoa.