2005/01/02

Pieniä töitä

valmis laukku

Uuden Novitan innoittamana virkkasin pienen laukun. Ohjeessa lankana on käytetty Novitan Samosta, minä tein oman laukkuni Novitan Tahitista, jota kului pikkuisen reilu kerä (jouduin vaihtamaan lankaa, kun hihnaa oli virkkaamatta enää noin 15 senttiä, murr). Rinkulat ovat Tennesseetä. Tämä oli ihan hauska pieni työ, varsinkin noita pylperöitä oli mukava tehdä. :-) 50 pääteltävää langanpäätä oli sen sijaan vähemmän mukava juttu.

Tämä pikku laukku pääsee työpaikalleni huolehtimaan kännykästä ja avaimista, kun menen syömään. Maltan tuskin odottaa maanantaita, hehhee.

Jotain muutakin uutta on tekeillä.

aibhlinn

Saanko esitellä: Aibhlinn, ohje uusimmasta Knittystä. Olen kahden vaiheilla tämän kanssa, kun en ole täysin varma valitsemani langan sopivuudesta. Novitan Linnea (tätä ei taideta enää valmistaa) ei tunnu sopivan mihinkään! Tässäkin se tuntuu turhan kovalta. Jatkan luultavasti vielä hetken ja sovitan sitten, katsotaan miten käy. Malli on kyllä aivan ihana, vino ribbineulos tekee pinnasta hauskasti vekikkään. Se käy kyllä vähän huonosti ilmi kuvasta, kun mustaa pintaa on niin vaikea kuvata.

Mitäs vielä… Chinan hihat ovat valmiit, toista etukappaletta on tehtynä kymmenisen senttiä. Onnin tilkkupeitossa on nyt kymmenen tilkkua. Muuta ei taidakaan olla puikoilla tällä hetkellä. Kaappien kätköissä olevista jäähyprojekteistä kerron joskus toiste. :-)