2005/01/26

Uusi Vogue! ja arvonnan voittaja on...

voguekansi

Eilen kipitin lounastauolla Akateemiseen lehtiostoksille. Vogue Knittingin lisäksi ostoslistalla oli myös knit.1, Vogue Knittingin nuorille neulojille suunnattu lehti, mutta sitä ei löytynyt. Ehkäpä en jää sitä suremaan, kun en enää varsinaisesti kuulu kohderyhmään.

Voguesta löytyi muutama ihan kiva neule. Tämä näyttää minusta mukavan rennolta, leveät hihansuut ovat kivat! (Ja anteeksi! Nämä kuvat ovat inhottavan harmaita, mutta hyviä saadakseni olisi pitänyt odottaa viikonloppuun, kun voi kuvata edes jonkinlaisessa luonnonvalossa.)

vogueneule1

Tässä taas on hauskasti yhdistelty erilaisia kirjoneuleita, tulee jotenkin japanilainen fiilis. Pidän erityisesti kaula-aukon soljesta ja ylimmästä kirjoneulekuviosta. Värit ovat ihanat!

vogueneule2

Mutta lehden paras anti löytyi alkusivujen pikku-uutisten joukosta. Tämän neulotun kassin pinta näyttää ihan samanlaiselta kuin tekemissäni Bali-pannulapuissa. Haa! Minä väännänkin loppu-Baleista väskyn! Toivottavasti ranteet kestävät.

voguelaukku

Kiitos mittavasta osallistumisestanne "minkä neuleen aloittaisin seuraavaksi" -arvontaan. Tämä oli hauskaa! Raspy voitti Heatherin niukasti äänin 12 - 11, vaikka näyttikin aluksi olevan ylivoimainen. Solo-ressu sai vain yhden äänen, mutta koska se tuli sisareltani, lasken sen ainakin kahdeksi. :-)

Upean yhden (1) lankakerän palkinnon saa Maria, joka oli 14. vastaaja. Onnea! (Pyysin miestäni sanomaan luvun 1 ja 28 väliltä. Virallisena valvojana toimi Onni.) Maria, lähettäisitkö minulle sähköpostiosoitteesi osoitteeseen mustaa.villaa@dnainternet.net, niin otan yhteyttä. Kiitos kaikille! Raspy pääsee puikoille viimeistään viikonloppuna.