2005/02/08

Phildar-katsaus

Lupasin esitellä parhaita paloja tilaamistani Phildarin syksy- ja talvilehdistä, joten tässä niitä nyt tulee. Phildarin kevätlehtikin on jo ilmestynyt, sitä voi selailla täällä.

vetoketjutakki

joustinneuletakki

Harmaa vetoketjuneule jää luultavasti tekemättä, koska inhoan vetoketjujen ompelemista. Harmi, neule on ihan hauska. Ruskea ribbineuletakki taas voisi hyvinkin päästä puikoille. Minusta se on tosi kaunis! Ja vain yksi nappi ommeltavana. :-D

hiihtotakki

palmikkoneule

Harmaassa ribbineuletakissa on hauskasti vaihdeltu joustin- ja ainaoikeinneuletta. Palmikkoneuleessa pidän erityisesti levenevistä hihansuista, tosin etukappaleen keskimmäinen palmikko on vähän omituinen.

kietaisutakki

Tämä kietaisuneuletakki on suosikkini! Vaikka onhan siinä aika paljon neulomista, neuletiheys on 21/27.

raitapaita

vinoneule

Raitaneule on kivan mallinen. Toteuttaisin sen vähemmillä ja hillitymmän värisillä raidoilla. Vinoon neulotussa palmikkoneuleessa riittäisi haastetta, ainakin ranskankielentaidolleni.

palmikkokaulahuivi

irlantilaisneule

Sitten vielä klassisen kauniit palmikkoneuleiset kaulahuivi ja baskeri, sekä hauska irlantilaisneule, jossa on kämmekkäät samassa. Kuinkahan käytännöllinen tuo mahtaisi olla? :-)

Nyt sitten vain täytyisi yrittää palauttaa mieleen jotain monsieur Ikosen, lukion ranskankielenopettajani opetuksista. Je t'aime, Phildar! :-)