2005/03/19

Modasta ja vähän Novitastakin

4 raspya

Todistusaineistoa edellisen viestin väittämään: kuten näette, Raspya on kolmeneljäsosaa valmiina. Viimeinen kappale (etukappale) on työmatkaneuleena, eli edistyy kyllä, vaikkakin hitaasti.

novita&moda

Viime viikolla posti toi uuden Novita-lehden (taas kaksin kappalein!). Selailin aamulla sitä ja jo aiemmin ilmestynyttä Modaa, ja minun silmääni Moda viehättää huomattavasti enemmän. Moda on kauniimmin valokuvattu, taitettu ja stailattu. Ja pääasia eli neuleohjeet ovat Modassa paljon lähempänä omaa makuani. Novitan neuleet on selvästi suunniteltu jollekulle ihan muulle, koska en löytänyt siitä mitään edes etäisesti kiinnostavaa. Modasta sen sijaan löytyi aika montakin toteuttamisen arvoista neuletta.

modakietaisu

Tästä kietaisuneuleesta pidän erityisen paljon. Voisin jopa kuvitella tekeväni sen juuri tuon värisenä. Tai sitten mustana… olisihan jo aika saada puikoille mustaa villaa.

modalinie

Tästäkin pidän jostain kumman syystä. Yleensä en pidä kirjavista langoista, mutta tässä on tosi kauniit värit. Hyvä syy käydä tutustumassa Vihreään Vyyhtiin. :-)

modagedifra

Harmi, että tähän paitaan on vain S-koko. Pitsikuvio voisi joutua vähän liian suurelle koetukselle päälläni. :-D

modapojanpaita

Tämän voisin tehdä Onnille, sitten kun saan duffelin valmiiksi. Kiva perusneule!

Debbie Blissin Cathay-neulelehti saapui myös jo jokin aika sitten. Suosikkini on tämä neule:

asymmetric

Vaan milläköhän vuosisadalla ehdin kaiken tämän tekemään? :-)