2005/04/22

Kivaa ja ihanaa! ja vähän ärtymystä päälle

Tällä viikolla olen löytänyt ilahduttavia asioita.

1. Melkein samanaikaisesti oman Raspyni kanssa valmistui toinen Raspy toisella puolella maailmaa, ja voi kuinka kaunis siitä tuli (ja paljon siistimpi kuin omastani)! Pidän kaikesta, mitä Joy on tehnyt, ja aivan erityisesti olen viehättynyt kauniista viimeistelytyöstä. Ehdottomasti uusi suosikkiblogi!

1. Adele on palannut! Passioknit on yksi suosikeistani, kauniisti suunniteltu ja hyvin valokuvattu. Lisäksi Adelen neuleet voisivat kaikki olla omalla teen seuraavaksi -listallani. Kunpa vain osaisin neuloa ranskaksi! Phildarin mallit ovat alkaneet miellyttää aina vain enemmän ja enemmän.

3. Rowanin kolmas RYC-esite on ilmestynyt, ja sitä voi katsella täällä. Vaikka neulemallit eivät olekaan ihan makuuni, olen erittäin mielissäni siitä, että kerrankin on valittu vähän isorintaisempia malleja. Vaikka muuten olisikin standardikokoinen, suurehkot rinnat vaikuttavat hyvin paljon (ja ikävällä tavalla) siihen, miten valmis neule istuu päällä. Tämä on koettu monen monta kertaa, erityisesti silloin, kun vielä kuvittelin voivani tehdä itselleni kivoja pieniä kesätoppeja. Yleensä tuloksena oli jonkinasteinen pornotähti-look. Haa, huomaako, että tämä on lempipaasausaiheeni. :-D

Ja vielä pikainen raportti omista neulomuksistani: Onnin duffeli on huovutettu, ja siitä tuli (arvaatteko?) ihana! Ihana! Ihana! Kuvia luvassa viikonloppuna. Käykääpä muuten vilkaisemassa Katin ja Riikan valmistuneita duffeleita. Nekin ovat ihania, ihania, ihania! :-)