2005/05/10

My own private Maryland

paljon lankaa

Get Knitted -pakettini saapui eilen, sisällään ihka ensimmäiset Jaegerini ja Debbie Blissini. Istuin keittiön pöydän ääressä ja vain ihailin ilta-auringossa paistattelevia lankojani. Viiniäkin oli. Aah.

Ain't this the loveliest sight ever (there's a glass of wine too)! My order from Get Knitted arrived yesterday, and I'm all excited - my very first Jaeger and Debbie Bliss yarns.

jaeger extra fine merino

Jaeger extra fine merino on suloisen pehmeää, ja värikin on onneksi täydellinen. Ostin tämän huivilangaksi (ajattelin tehdä Interlocking balloons -huivin Scarf Style -kirjasta), mutta nyt vähän epäröin, kun lanka on niin ihanaa. Ehkä sittenkin pitäisi tilata vielä vähän lisää, ja tehdä jotain isompaa.

Jaeger extra fine merino really is extra fine, it's very very soft. The colour is perfect too - you never know with these internet purchases. I was thinking of making something from Scarf Style, maybe Interlocking Balloons. But the yarn is so lovely that I might order more of it and make something bigger.

db merino dk

Debbie Bliss merino dk ei ole aivan yhtä lutuista kuin Jaegerin merino, mutta väreistä pidän! Näistä langoista tulee jotain raidallista, joko Punch tai Shona. Punchin olen jo kertaalleen kutonut, mutta vähän epäonnisesti - neuletiheyteni oli ihan metsässä, joten neuleesta tuli liian lyhyt. Voi niitä aikoja, kun mallitilkkujen tekeminen oli mielestäni ajanhukkaa.

Debbie Bliss merino dk is not as soft as Jaeger's merino, but I love the bright colours. I'm making either Punch or Shona. I've already done Punch once before (it's one of my favourite Rowan designs!), but it was before I realised that right gauge really matters. So no pics of it.

rowan nro 19

Paketissa oli myös Rowanin lehti nro 19. Olen vähitellen kerännyt näitä vanhempia numeroita, vaikka kyllä niistä ajan kulumisen huomaa. Neuleet ovat väljempiä kuin nykyään, ja paljon näkyy inhoamaani suoraa hihanistutusta. Tässä numerossa oli kuitenkin muutama ihan toteuttamiskelpoinen neule. Sievä pieni neuletakki Smartie:

I also ordered an older Rowan magazine, number 19. I've been collecting these back issues, although the designs are sometimes a bit out of date. I just can't resist anything Rowan. :-D There were some nice designs in this number. Meet Smartie:

smartie

ja Bettie-toppi. Molemmat on kudottu Rowanin Cotton Glacesta. Sitä en olekaan vielä kokeillut. :-)

and Bettie, both in Rowan Cotton Glace. I really should order some summer yarns too. :-)

bettie